Sapphir se zaveda družbene odgovornosti, kar se odraža skozi sponzorstva in donacije. Kot družbeno odgovorno podjetje želi Sapphir na ta način pomagati raznim društvom in klubom.

Sponzorstva in donacije prispevajo k ugledu podjetja in njegove blagovne znamke, zato bo Sapphir strategijo družbeno odgovornega podjetja izvajal tudi v prihodnje. 

Donacije:

Sponzorstva:

Mustangs Ljubljana

Mustangs klub Ljubljana ima selekcijo ameriškega nogometa v brezkontaktni obliki, Flag football za otroke, mlajše od 15 let. Flag football je eden izmed najbolj priljubljenih športov na svetu, vse bolj pa osvaja tudi slovenske športne navdušence. Klub ima tudi selekciji s kontaktno različico ameriškega nogometa za fante, starejše od 15 let.

PGD Babiči

Prostovoljno gasilsko društvo Babiči je bilo ustanovljeno leta 1976. Že od samega začetka je društvo aktivno včlanjeno v Obalno gasilsko zvezo Koper. Gasilska enota pogodbeno opravlja javno gasilsko službo, operativna in preventivna dela v zvezi z varstvom pred požari ter zaščito in reševanje v Mestni občini Koper.

Odbojkarski klub Dravograd

Samostojno društvo že vse od ustanovitve tekmuje v različnih kategorijah odbojke in sicer: mlajše deklice, starejše deklice in mladinke. Članice so letos nastopale v 2. slovenski ligi. Vse do leta 1994 so tekmovali tudi fantje. Klub je v vseh letih v vseh kategorijah dosegal lepe in dobre rezultate, ter prejel številne pohvale in priznanja.

Max tenis club

V Max klubu organizirajo pestro paleto aktivnosti, med drugim: sodelovanje na teniških turnirjih v okviru TZS in v tujini, sodelovanje na ligaških tekmovanjih, obiski turnirjev, predavanja, vsakoletni teniški kamp, organizacijo klubskih turnirjev in družabnih dogodkov.

Robosončki

RoboSončki so ekipa Osnovne šole Koper, ki se ukvarja z robotiko in raziskovanjem. Imajo sedem članov od 7. do 9. razreda in delujejo peto leto. Tekmujejo v First Lego League, kjer so dosegli že kar nekaj lepih rezultatov.

Dragonhack

Dragonhack je prvi slovenski hackathon, ki se letno dogaja na Fakulteti za računalništvo in informatiko. To je tekmovanje, na katerem študenti s pomočjo mentorjev ustvarjajo in implementirajo inovativne programske rešitve. Končni cilj je zabava, učenje in spodbujanje kritičnega mišljenja.

Kontakt

Sapphir d.o.o.
Šmartinska cesta 56
1000 Ljubljana
Slovenija

ID za DDV: SI32452993
Matična številka: 1507699
IBAN: SI56 0316 0100 0818 619Telefon: +386 1 4235 146
Telefaks: +386 1 4235 146