SAP S/4HANA poenostavlja izvedbo digitalne preobrazbe s povsem novimi zmožnostmi in zmogljivostmi, ki podpirajo inoviranje v procesih ter uvajanje novih poslovnih modelov.

Dan za logistiko

SAP Digital Supply Chain – poslovni dogodek in srečanje!

Več…

Rektorat Univerze v Ljubljani je prešel na SAP!

Po mesecih napornega dela z veseljem obveščamo, da je rektorat Univerze v Ljubljani je prešel na SAP.

Več…

Vodilno energetsko podjetje zaupalo uvedbo SAP S/4HANA podjetju Sapphir

Največja slovenska energetska družba, Petrol d. d. je z uvedbo SAP S/4HANA standardizirala vseh procese v družbi, izboljša upravljanje poslovnih procesov ter na enem mestu povezala vse oddelke, enote in poslovnih procesov. Več…

Univerza v Ljubljani se bo z novim informacijskim sistemom SAP pridružila svetovni eliti univerz

Univerza v Ljubljani bo z uvedbo SAP S/4HANA poenotila poslovanje rektorata in vseh svojih 26 članic, ki sedaj uporabljajo poslovne informacijske sisteme sedmih različnih ponudnikov. Več…

Petrol in Sapphir do prestižne srebrne nagrade SAP Quality Award

Družba SAP je za uvedbo ERP-sistema SAP S/4HANA podelila podjetju Petrol in njegovemu uvajalcu, podjetju Sapphir srebrno nagrado SAP Quality Award v kategoriji Business Transformation. Več…

Destinacija SAP S/4HANA

Prehod na SAP S/4HANA je mnogo več kot samo nova tehnologija ali skrajni rok za prehod s SAP Business Suite leta 2025. Predvsem poenostavlja digitalno transformacijo in s podporo inovativnim modelom odpira nove poslovne priložnosti.

V podjetju Sapphir se strinjamo, da uvedba SAP S/4HANA pomeni predvsem prehod v inteligentno podjetje, ki se odziva na nove pogoje poslovanja v industriji 4.0. Zakaj se vam torej prehod splača že pred iztekom roka za podporo vaši sedanji verziji poslovne rešitve SAP?

  • SAP S/4HANA je platforma, ki poenostavlja izvedbo digitalne preobrazbe s povsem novimi zmožnostmi in zmogljivostmi ter z vpeljavo agilnosti, inovativnosti, enostavnosti in učinkovitosti v poslovne procese.
  • Za dosedanje uporabnike sistema SAP gre za novo poslovno priložnost, za odkrivanje novih načinov ustvarjanja vrednosti. Prinaša pravi trenutek za ponoven premislek poslovnih procesov, za sveže prečiščenje podatkov, za odpravo neučinkovitih praks ter neizkoriščenih funkcionalnosti, ki so posledica nenehnih sprememb pri poslovanju.
  • Predstavlja idealno izhodišče za prevetritev strategije in pogled proti novim, sodobnim poslovnim modelom. Proti vsemu novemu, ki je morda danes še nepoznano vendar boste s SAP S/4HANA in Sapphirjem nanj pripravljeni.

 

Uresničujemo vizijo inteligentnega podjetja

Uvedba SAP S/4HANA oziroma SAP S/4HANA Cloud je prvi korak k izpolnjevanju vizije SAP Intelligent Enterprise. V podjetju Sapphir vam zagotavljamo strokovne smernice in najboljše prakse ne glede na to, ali nameravate preoblikovati obstoječi ERP-sistem SAP v novo generacijo inteligentnega poslovanja ali želite povsem na novo uvesti SAP-jeve vodilne poslovne rešitve. V obeh primerih vam pomagamo pri oblikovanju poslovnih primerov, s katerimi ustvarite maksimalno vrednost naložbe v lokalni ali oblačni sistem.

 

Profesionalen pristop s potrjenimi rezultati

Obvladujemo strateške smernice, ki jih podpiramo z znanjem in izkušnjami iz uspešno realiziranih projektov uvedbe. Kot zaupanja vreden partner vam pomagamo obvladovati tveganja v vseh fazah migracije: od pristopa k projektu in izbire poslovnih scenarijev, do izbire orodij in razvoja uvedbene strategije. Poskrbimo, da se svojega novega SAP-projekta lotite samozavestno, osredotočeni na cilje, saj vas zanesljivo vodimo že pri ureničevanju predpogojev kakor tudi pri izvajanju osnovnih korakov priprave in izvedbe pro-cesa preoblikovanja.

 

Pridobite financiranje zgodnjega prehoda

Selitev v SAP S/4HANA predstavlja za končne uporabnike SAP velik prehod. V Sapphirju svojim partnerjem pomagamo pri pripravi rešitve za finaciranje nove naložbe, kar končnim uporabnikom zagotavlja, da čimprej postanejo del inteligentnega poslovanja. Omogočite jim doživetje nove zmogljivosti in poslovnih zmožno-sti, ki so na voljo njihovim vlogam v SAP S/4HANA. V Sapphirju vam omogočamo primerjavo poslovnih scenarijev v starem SAP-sistemu in v SAP S/4HANA, prek katere odkrijete razlike, izboljšave in poenostavitve, ki so zagotovo vredne prehoda.

Kontakt

Sapphir d.o.o.
Šmartinska cesta 56
1000 Ljubljana
Slovenija

ID za DDV: SI32452993
Matična številka: 1507699
IBAN: SI56 0316 0100 0818 619



Telefon: +386 1 4235 146
Telefaks: +386 1 4235 146