Z vami skupaj razvijamo in uvajamo vrhunske SAP rešitve za vitko logistiko in proizvodnjo.

V podjetju Sapphir izvajamo celovite projekte informatizacije skladiščnega poslovanja in proizvodnje. Pri tem skupaj z vami uresničujemo cilje na področju vitke logistike. Na podlagi večletnih izkušenj z domačih in tujih projektov lahko v sodelovanju z zanesljivimi tehnološkimi partnerji ponudimo celovite rešitve od analize stanja do prenove logističnih procesov in nadgradnje informacijske podpore. Z vašo pomočjo spremembe načrtujemo in uvedemo ter skrbimo za njihovo dolgoročno in zanesljivo podporo.

Enovita SAP rešitev

Naše rešitve za vitko logistiko so sestavni del celovitega poslovnega informacijskega sistema SAP. To zagotavlja popolno povezavo z ostalimi moduli SAP, kot na primer z nabavo, prodajo, distribucijo, transportom, proizvodnjo in kontrolo kakovosti. Vmesniki za morebitne druge skladiščne podsisteme niso potrebni.

Partnerji in tehnologije

V izvedenih projektih smo uspešno sodelovali z vrhunskimi tehnološkimi partnerji na področju mobilnih tehnologij v logistiki, upravljanju proizvodnih procesov, označevanju in sledljivosti blaga ter na področju sistemov za nadzor materialnih tokov v avtomatiziranih skladiščih. Spoznajte naše rešitve in izkušnje.

Zadovoljstvo strank

Z našimi strankami gradimo dolgoročne, zanesljive in poštene partnerske odnose. Projektov se lotevamo strokovno in odgovorno. Pozorno prisluhnemo vašim željam in se potrudimo, da od začetka razumemo poslovne cilje, ki si jih postavite. S profesionalnim delom projekte zaključujemo uspešno in v okviru dogovorjenih rokov. Naše reference govorijo zase.

Kontakt

Sapphir d.o.o.
Šmartinska cesta 56
1000 Ljubljana
Slovenija

ID za DDV: SI32452993
Matična številka: 1507699
IBAN: SI56 0316 0100 0818 619Telefon: +386 1 4235 146
Telefaks: +386 1 4235 146