Programska rešitev SAP za poslovno poročanje omogoča uporabnikom dostop do podatkov in analiz za učinkovito sprejemanje poslovnih odločitev. Vsi uporabniki imajo dostop do informacij, ki jih potrebujejo in so neodvisni od razpoložljivosti IT osebja ali IT razvijalcev. S temi zmogljivimi rešitvami lahko uporabniki v vašem podjetju dostopajo do podatkov, jih analizirajo, premeščajo in si jih izmenjujejo. Programska rešitev SAP BusinessObjects BI vsebuje orodja za:

  • Poročila in analize,
  • Pregledna plošča (Dashboard),
  • Raziskovanje podatkov,
  • Mobilne rešitve,
  • Platformo BI,
  • Poslovno inteligenco v oblaku.

SAP Lumira

SAP Lumira omogoča neposredno povezljivost podatkov iz različnih virov v podjetju, kot so: relacijske podatkovne zbirke, programsko opremo SAP BusinessObjects ali SAP Crystal Server ter osebne vire podatkov, kot so na primer preglednice. S kombiniranjem podatkov iz različnih virov v en sam pogled, lahko omogoči uporabnikom hitre odgovore na vprašanja, pri čemer so neodvisni od IT podpore.

SAP BusinessObjects Analysis, različica za Microsoft Office

SAP BusinessObjects Analysis, različica za Microsoft Office, omogoča poslovnim analitikom izvajati napredne analize v podatkovnem skladišču podjetja. Ti lahko izkoristijo intuitiven uporabniški vmesnik v dobro poznanem okolju Microsoft Office.

SAP BusinessObjects Web Intelligence

S programsko opremo SAP BusinessObjects Web Intelligence, lahko uporabniki hitro in učinkovito pripravljajo ad hoc poročila in analize. Zmogljiv in intuitiven uporabniški vmesnik omogoča hitro pripravo podatkov, izmenjavo le-teh v podjetju ter izboljšanje procesa odločanja v podjetju.

SAP BusinessObjects Design Studio

SAP BusinessObjects Design Studio povečuje vrednost vaših podatkov z lažjim vpogledom, in sicer s pomočjo interaktivnih vizualizacij podatkov. Vaše IT osebje in poslovni analitiki lahko hitro in učinkovito ustvarijo pregledne plošče (Dashboards) in aplikacije poslovne inteligence.

SAP BusinessObjects za mobilne naprave

Programska oprema SAP BusinessObjects Mobile omogoča uporabnikom neposreden dostop do ključnih poročil z mobilno napravo. Oprema je zasnovana za hitro namestitev, vaši zaposleni so vedno povezani s partnerji in strankami, kar omogoča lažje odločanje in večjo produktivnost.

SAP BusinessObjects Business Intelligence (BI) platforma

S platformo SAP BusinessObjects BI lahko izpolnjujete vse svoje strateške poslovne BI zahteve v podjetju. Podatki so na razpolago pravim ljudem takrat, ko jih potrebujejo.

Kontakt

Sapphir d.o.o.
Šmartinska cesta 56
1000 Ljubljana
Slovenija

ID za DDV: SI32452993
Matična številka: 1507699
IBAN: SI56 0316 0100 0818 619Telefon: +386 1 4235 146
Telefaks: +386 1 4235 146