slovensko | english   Išči
Rešitve   Storitve   Reference   Projekti
 
Predstavitev družbe
Izkaznica družbe
Vodstvo podjetja
Poslanstvo in vizija, družbena odgovornost, zaposleni

O PODJETJU

 

Podjetje Sapphir d.o.o. je svetovalno podjetje, katerega glavna dejavnost je poslovno svetovanje (management consulting) in svetovanje na področju sistema SAP ERP  in njegovih rešitev. Ustanovljeno je bilo aprila 2000 kot hčerinsko podjetje avstrijskega in dveh slovenskih svetovalnih podjetij. V letu 2004 smo v Sapphirju Slovenija spremenili lastniško stukturo, tako da je sedaj Sapphir d.o.o. v večinski slovenski lasti.

Vsa tri podjetja so že pred ustanovitvijo delovala na področju poslovnega in informacijskega svetovanja s poudarkom na produktih SAP v mnogih različnih panogah in industrijah. Po uspešnem delu in hitri širitvi je Sapphir d.o.o. Ljubljana že istega leta postal partner SAP Slovenija ter si pridobil status partnerja SAP, kar pomeni , da imamo pravico prodajati licence za vse produkte SAP in izvajati storitve njihovega uvajanja.
 
Našim kupcem ponujamo rešitve posameznih specifičnih problemov, prenovo in integracijo poslovnih procesov na različnih področjih poslovanja in tudi izvedbo celotnega projekta uvajanja SAP-ovih rešitev, od zasnove do delujoče rešitve.